Over ons | ICT informatiecentrum - ICTleadservices.nl

ICT informatiecentrum

Onafhankelijk informatieplatform in de ICT branche

Het ICT informatiecentrum is sinds 2001 een initiatief van Themiek uit Houten. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt en beheert Themiek platformen en media die vraag en aanbod helpen bij het nemen van goede aanschafbeslissingen. Met het ICT informatiecentrum doen wij dat sinds 2001 in de ICT branche. Betrokkenen bij ICT projecten vinden hier de informatie die hen helpt bij het nemen van betere beslissingen. ICT aanbieders kunnen er nieuwe klanten ontmoeten. Wie met wie contact legt of zaken doet, maakt ons niet uit. Wij zijn volledig onafhankelijk.

Karakteristieken

  • Volledig zelfstandig en onafhankelijk.
  • Ieder jaar gebruiken meer dan 200.000 ICT (mee)beslissers onze informatie bij hun ICT beslissingen.
  • Meer dan 13.000 ICT beslissers lezen de ICT nieuwsbrief.
  • Meer dan 2.500 ICT aanbieders komen op het juiste moment in contact met potentiële klanten.
  • Wij dragen iedere dag bij aan een betere match tussen ICT gebruikers en ICT leveranciers.

Ons doel

Doel van het ICT informatiecentrum is om via het gratis beschikbaar stellen van informatie een bijdrage te leveren aan goede ICT beslissingen en het aantal ICT projecten dat mislukt, te verminderen. Wij publiceren websites, boeken, whitepapers en andere media om bedrijven te informeren over de vele aspecten van hun project. En wij faciliteren contact tussen gebruikers van die media en aanbieders van oplossingen. Hier komen vraag en aanbod samen. Voor ICT gebruikers een bron van waardevolle hulp en informatie, voor aanbieders een bron van leads en nieuwe verkoopkansen.

Onafhankelijk

Het ICT informatiecentrum stuurt niet in de uitkomsten van selectietrajecten. Onze volledige onafhankelijkheid, de omvang en vindbaarheid van ons platform en onze betrouwbare omgang met gebruikers daarvan, geven ons een unieke positie ten opzichte van andere informatiebronnen, waarvan de meeste niet onafhankelijk zijn of direct verbonden zijn aan een leverancier van ICT diensten en producten. Resultaat hiervan is dat wij een groot deel van alle ICT projecten in de opstartfase leren kennen.

Inkomsten

Beslissers en betrokkenen bij ICT projecten kunnen gratis gebruik maken van alle informatie van het ICT informatiecentrum. ICT leveranciers hebben diverse mogelijkheden voor betaalde exposure en betalen voor de leads waarmee zij via het platform in contact komen. Vanuit deze inkomsten worden alle kosten van het platform betaald en garanderen wij onze ontwikkeling en continuïteit.

Kwaliteit en ontwikkeling

Dagelijks werken wij met ons team aan de verdere realisatie van ons doel: via goede informatie over ICT toepassingen een effectieve en efficiënte verbinding leggen tussen zakelijke ICT gebruiker en aanbieder. Dankzij de intensieve samenwerking met meer dan 200 kennispartners richten wij ons op het publiceren van kwalitatieve media en de verdere ontwikkeling van ons informatieplatform.  

Ontmoet ons

U bent van harte welkom op ons kantoor in Houten, zodat onze specialisten direct kunnen aanschuiven als het gespreksonderwerp daarom vraagt. Bellen kan natuurlijk ook: 085 40 10 213. Wij horen graag waarmee wij u kunnen helpen.