Leads voor ICT dienstverleners - ICTleadservices.nl

ICT leads

Leadservices voor ICT dienstverleners

Bent u onafhankelijk adviseur, productspecialist of leverancier van andere ICT diensten, dan kunt u via ons platform in contact komen met organisaties die zoeken naar wat u kunt leveren. Zij starten binnenkort hun project of zijn nog in de beginfase. Via de leadservice weet u doorlopend welke organisaties dat zijn. U kunt contact met hen leggen om samen af te stemmen hoe u ze verder kunt helpen. Uw contact is gewenst.

Karakteristieken

  • Voor bijna alle ICT diensten zijn er mogelijkheden om via ons platform leads te leren kennen.
  • Via een leadservice ontvangt u uitsluitend gekwalificeerde leads die voldoen aan het leadprofiel dat u met ons afspreekt. U hoeft niet steeds een aankoopbeslissing te nemen. U ontvangt de leads automatisch.
  • Alle gegevens over leads die u via onze leadservices van ons ontvangt, zijn gecontroleerd en verrijkt. U kunt iedere lead daarom opvolgen op basis van betrouwbare informatie.
  • Leads weten dat zij door u benaderd kunnen worden en stellen uw contact op prijs.
  • U ontvangt leads die u anders nooit had leren kennen. U versterkt uw positie t.o.v. andere leveranciers.
  • U betaalt per lead een vaste vergoeding. Nooit onduidelijkheden, altijd helder.
  • U stopt de toezending van leads, wanneer u dat wenst. U zit daar nooit aan vast.
ICT leads

Leadservices

Wij bieden leadservices voor:

  • Onafhankelijk adviseurs
  • Productspecialisten
  • Leveranciers van andere ICT diensten

Leadservices voor onafhankelijk adviseurs

Steeds meer organisaties met een ICT project rond bedrijfssoftware hebben behoefte aan hulp van een onafhankelijke adviseur. Onafhankelijke adviseurs hebben aantoonbaar geen belang bij de keuze van specifieke oplossingen of leveranciers. Deze adviseurs zorgen ervoor dat het project goed verloopt, analyseren de processen, begeleiden het selectietraject of dienen als klankbord. Waar een softwareleverancier ‘tegenover’ de opdrachtgever aan tafel zit, doet een onafhankelijk consultant dat ‘naast’ de opdrachtgever. Levert u onafhankelijk advies op het gebied van bedrijfssoftware en staat u open voor nieuwe opdrachten, laat ons dat dan hier weten of bel ons op 085 40 10 213.

Leadservices voor productspecialisten

U bent specialist voor specifieke producten of oplossingen. Uw kennis en expertise is duidelijk productgebonden. U kunt helpen als de keuze al is gemaakt en het implementatietraject al is gestart. Maar ook als er behoefte is aan aanpassing of gedeeltelijke vervanging van bestaande oplossingen. Levert u specialistische en productgebonden ICT diensten, laat ons dat dan hier weten. Ook voor u kennen wij de bedrijven die naar u op zoek zijn.

Leadservices voor leveranciers van andere ICT diensten

Bent u actief op één of meer van de onderstaande gebieden, dan kunnen wij u in contact brengen met organisaties die daar een oplossing voor zoeken. Laat ons hier weten wat uw specialisme is of bel ons op 085 40 10 213.

Digitale transformatie
Cloud computing
VoIP zakelijk internbellen, online bedrijfstelefonie
Data management
Workflow management
IT beheer