Leads voor ICT leveranciers - ICTleadservices.nl

Leads

Nieuwe ICT projecten waarin uw oplossingen of diensten passen

Themiek beheert het ICT informatiecentrum. Via dit informatieplatform over ICT oplossingen leren wij als eersten de organisaties kennen die zich oriënteren op nieuwe bedrijfssoftware, andere ICT producten of leveranciers van advies en consultancy. Zodra zij behoefte hebben aan informatie van u, brengen wij het contact tot stand. Uw salestraject kan beginnen.

Uniek bereik

Jaarlijks maken beslissers en betrokkenen bij nieuwe ICT projecten meer dan 200.000 keer gebruik van de media van het ICT informatiecentrum. Meer dan 13.000 van hen lezen de ICT nieuwsbrief. Met eigen websites, boeken, whitepapers en andere media heeft het ICT informatiecentrum een uniek en groot bereik bij organisaties die een nieuw ICT project starten of gestart zijn. Dat geeft ons een bijzondere positie:

  • Wij kennen nieuwe ICT projecten vaak als eerste.
  • Wij weten wie beslist en bij het project betrokken is.
  • Wij kennen de informatiebehoefte.
  • Wij kennen de organisaties waarmee u anders nooit in contact zou komen.

Leadservices

Organisaties met een nieuw ICT project stellen ons hun vragen, downloaden whitepapers of bestellen gratis boeken en boxen. Wij informeren en helpen hen. Onafhankelijk, want wij hebben geen belang bij hun keuzes. Zodra deze organisaties openstaan voor hulp en informatie van u, kunt u hen ook leren kennen. Voor u zijn dit potentiële klanten, leads. U kunt ze bellen, mailen of persoonlijk spreken. Een kansrijke start van uw salestraject. Wij onderscheiden:

Leadservices voor aanbieders van bedrijfssoftware
>SOFTWARELEADS
Leadservices voor ICT dienstverleners
> ICT LEADS

Leads