Exposure | Leads en exposure via whitepapers - ICTleadservices.nl

Whitepapers publiceren

Waardevolle exposure, bekendheid en leads

Whitepapers zijn succesvol om de aandacht te vestigen op uw organisatie of ICT oplossingen, maar ook voor het genereren van leads. Wij bieden u de gelegenheid om uw whitepaper gratis op ons whitepaperplatform ICTwhitepapers.nl te publiceren. Wilt u een e-boek publiceren, dan kan dat op ICTboekensite.nl.

Wat is een whitepaper?

Een whitepaper is een kennisdocument, waarmee u belangstelling kunt krijgen voor uw producten en diensten. In een whitepaper behandelt u een actueel ICT thema of vraagstuk, biedt u een checklist aan, geeft u uw visie op trends en ontwikkelingen, vertelt u onderzoeksresultaten, geeft u tips en adviezen of beschrijft u een project. Een aanvrager van uw whitepaper heeft interesse in uw activiteiten. Via onze leadservices kunt u de aanvrager leren kennen, zodat u deze kunt opvolgen.

Whitepaper leads

Gratis exposure

Uw whitepapers publiceren wij in één of meerdere rubrieken op ICTwhitepapers.nl. Dat kost u niets. U maakt dan optimaal gebruik van de aantrekkingskracht die whitepapers hebben en het grote bereik van het ICT informatiecentrum bij organisaties die zich oriënteren op nieuwe ICT oplossingen. Voorwaarden voor deze gratis publicatie op ons platform zijn dat uw whitepapers relevant zijn voor onze doelgroep, inhoudelijk voldoende toevoegen aan de informatie die het ICT informatiecentrum zelf al biedt en past bij de doelstellingen van het ICT informatiecentrum.

Leads genereren

Geïnteresseerden downloaden uw whitepaper eenvoudig, maken kennis met uw boodschap en leren u kennen. Omdat wij bezoekers aan ons platform privacy willen garanderen (AVG), ontvangt u niet automatisch de gegevens van de aanvragers van uw whitepapers. Wil u hen wel leren kennen, dan kan dat door gebruik te maken van onze leadservice. U ontvangt dan de gekwalificeerde leads van ons.

Hulp nodig?

Wilt u uw eigen whitepapers maken en heeft u daarbij hulp nodig? Wij horen het graag. Ervaren tekstschrijvers helpen u dan bij het samenstellen van een goede tekst. Bel ons voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken op 085 40 10 213.