Exposure | Uw ICT oplossing bekender maken - ICTleadservices.nl

Exposure

Zichtbaar zijn waar uw potentiële klanten zoeken

Het ICT informatiecentrum is een kennisplatform. Wij gebruiken of bewerken daarvoor de kennis van ICT specialisten. Meer dan 200 van hen zijn kennispartner van het ICT informatiecentrum. Wij publiceren hun adviezen, ervaringen en visies via onze media. Dat kunt u ook. Gratis. Uw zichtbaarheid wordt groter, uw naam en oplossingen bekender. Een doel dat u ook al bereikt met een eenvoudige omschrijving van uw ICT oplossingen in de diverse overzichten.

Mogelijkheden (gratis)

  • Whitepapers publiceren op ICTwhitepapers.nl
  • (E-)boeken publiceren op ICTboekensite.nl.
  • Artikelen en video’s aanleveren voor publicatie op onze websites.
  • Publicatie van uw teksten in onze whitepapers en boeken.
  • Kennis en visies delen via een blog, die wij voor u publiceren.
  • Vermeldingen in de productoverzichten op ons platform.
exposure

Kennis delen

Alle media van het ICT informatiecentrum zijn beschikbaar om uw kennis over specifieke ICT thema’s te publiceren: websites, boeken, whitepapers, blogs en video’s. Daarvoor is uw theoretische kennis interessant, maar nog interessanter zijn waarschijnlijk uw praktijkkennis en visies op ontwikkelingen of trends. Laat ons weten welke kennis u wilt delen. Dan bespreken wij met u de beste manier om deze via onze media te publiceren.

Wij helpen u

U hoeft geen goede schrijver, blogger of acteur te zijn. Het gaat om uw kennis, ervaring en visies. Daarom helpen wij u bij het schrijven van teksten en het maken van video’s. Alleen de productiekosten daarvan zijn voor uw rekening. Het ICT informatiecentrum zorgt voor de gratis publicatie en verspreiding ervan. Voor minimale kosten heeft u een groot commercieel bereik bij uw doelgroep.

Whitepapers

Wilt u de aandacht vestigen op uw organisatie, ICT producten of diensten? Publiceer dan uw whitepaper op ons whitepaperplatform ICTwhitepapers.nl. Wilt u met uw whitepaper leads genereren, dan kan dat ook. Lees verder

Wij helpen u graag bij het bepalen van de beste keuzes. Bel ons op 085 40 10 213.