Adverteren voor ICT oplossingen - ICTleadservices.nl

Adverteren

Meer traffic en conversie voor leveranciers van ICT oplossingen

Bezoekers van ons platform zoeken informatie over de toepassing, keuze en inplementatie van ICT oplossingen. De bezoekers kunnen ook uw bezoekers worden. Ons platform biedt de mogelijkheid om te adverteren. Met banners, advertorials of betaalde vermeldingen.

Mogelijkheden

  • Uw advertorial in de ICT nieuwsbrief.
  • Banners op de meest bezochte webpagina’s van ons platform.
  • Vermeldingen op webpagina’s die gaan over de ICT oplossingen die u levert.

Uw advertorial in de ICT nieuwsbrief

Tweemaal per maand ontvangen meer dan 13.000 beslissers en betrokkenen bij ICT projecten onze ICT nieuwsbrief. In een beperkt aantal berichten vatten wij met onze eigen redactie de belangrijkste berichten en ontwikkelingen samen. Hier is plaats voor uw advertorial, mits relevant voor onze doelgroep, mits gericht op het verrijken van de kennis van onze lezers en mits het geen bedrijfssoftwarethema betreft waarvoor wij leadservices aanbieden. In een korte advertorial met tekst en logo of afbeelding vertelt u uw bericht, in dezelfde opmaak als onze berichten. Een link brengt de lezers van de ICT nieuwsbrief naar uw eigen website. Daar vertelt u over het whitepaper dat zij bij u kunnen downloaden, uw evenement, enz. Bel ons op 085 40 10 213 voor meer informatie of maak gebruik van dit formulier.

Benut het platform van het ICT informatiecentrum

Levert u ICT producten of diensten, anders dan de bedrijfssoftwarethema’s waarvoor wij leadservices aanbieden, dan heeft u op heel veel plaatsen binnen het platform van het ICT informatiecentrum de mogelijkheid om uw banner of vermelding te tonen. Van daaruit bereiken bezoekers uw website. Via uw eigen conversietools leert u deze potentiële klanten kennen. Bekijk onze media om de plaatsen te vinden waar u zichtbaar wilt zijn. Bespreekt u liever de beste mogelijkheden voor u, belt u ons dan op 085 40 10 213 of maak gebruik van dit formulier.